Вижте стартовите 11 на Лудогорец срещу Легия

Снимка: Gong.bg
Стараха ясни титулярните 11 футболисти, с които шампионът на Българи Лудогорец ще се опита да вземе първа победа в контролните срещи на испанска земя. Днес „орлите“ излизат срещу Легия Варшава от 18 часа българско време. Ивайло Петев опитва да изясни футболистите, които ще играят в предни позиции, като прави поредни рокади именно в тази зона. На практика четиримата защитници и вътрешните халфове изглеждат ясни и се повтарят почти във всички контроли до момента. За сметка на това обаче има сериозна ротация на крилата, на плеймейкъра и футболистът, който ще играе на върха на атаката. Контузите на Емил Гъргоров и Кишада принудиха Ивайло Петев да експерементира. В един двубой на върха игра Марселиньо, но не се получи. Сега централен нападател ще бъде Димо Бакалов, който излезе на тази позиция и в предишната среща срещу Лех. Марселиньо ще заеме мястото на плеймейкър, а по крилата ще оперират Миро Иванов и Неманя Милисавлиевич.

Светослав Дяков и Станислав Генчев резонно заемат местата в центъра на халфовата линия, а Генчев за пореден път ще изведе Лудогорец с капитанската лента. Централни бранители са Любомир Гулдан и Козмин Моци, а Жуниор Кайсара и Йордан Минев ще бъдат крайни бранители.

На вратата има най-сериозна ротация, като всеки мач пази по един от тримата вратати, а един отпадан от групата. За днешния двубой под рамката се залага на Иван Чворович.

Съставът на Лудогорец: Иван Чворович, Жуниор Кайсара, Любомир Гулдан, Козмин Моци, Йордан Минев, Светослав Дяков, Станислав Генчев, Мирослав Иванов, Марселиньо, Неманя Милисавлиевич, Димо Бакалов

Гонг