И Локо Москва победи Лудогорец

Снимка: Gong.bg
Руският Локомотив Москва се оказа петият отбор, който победи шампиона на Бнългария Лудогорец по време на подготовката в Испания. Московчани спечелиха с 3:1 като българският тим успя да стигне до изравняване, но до нищо повече в мача.

Лудогорец стартира добре двубоя, но след няколко грешки в защитата Локомотив стигна до гол в 28-а минута, когато реферът отсъди дузпа, реализирана от Самедов.

През второто полувреме Марселиньо направи страхотно двойно подаване със Светослав Дяков и изравни резултата. Точно в момента, в който българите като че ли овладяваха срещата, Павлюченко с финес реализира втория гол, а Майкон довърши шампионите с попадение в 66-а минута. До края на мача Лудогорец имаше шанс за още едно попадение, но Дяков и Безяк пропуснаха.

Многото контузените футболисти принудиха Ивайло Петев да заложи на Любомир Гулдан като дефанзвиен полузащитник. Руският тим бе с 6 промени в състава, с който загуби преди десетина дни от Левски. Срещата пък бе наблюдавана от помощник треньора на националния отбор Давид Родригес.

Статистика от мача