Треньорите от Лудогорец победиха три фен фракции

Снимка: Венко Венков
Треньорите от Детско-юношеската школа на „Лудогорец“ спечелиха новоучредената Супер купа от турнира на феновете на шампионите.

Надпреварата се игра днес на тренировъчната база „Гнездо на орли“. В тима на наставниците играха и двама от помощниците на Ивайло Петев – Тодор Киселичков и треньорът на вратарите Тодор Попов. Във финалната среща се пусна и Пламен Гетов, на вратата бе изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев, пред него играха Шенер Ремзи, Росен Иванов, Диян Ангелов и други треньори от школата на "Лудогорец".

Още в първия мач – срещу организаторите на турнира Национален фен клуб „Лудогорец“ - треньорите показаха класа, побеждавайки с 8:1. Във втория мач отборът на фенската фракция "Green Front" победи третия отбор запалянковци „Crew of eagles”. Двамата изгубили отбора играха мач за трето място, който завърши наравно, биха си дузпи, накрая се договориха и двата тима да са трето място.

Финалът бе свирен от единствената жена-футболен съдия в Лудогорието – Ромина Първанова, тя бе рефер и на първата среща, а на останалите два мача – Драгомир Колев. На финала треньорите надвиха "Green Front" с 12:3 и спечелиха първата Купа за Трети март.

Организаторите почетоха още един празник, като подариха мартеница на всеки участник в турнира.

Дарик