Емил Гъргоров на линия за мача с Берое

Снимка: ludogorec.net
Един от най-опитните играчи на Лудогорец Емил Гъргоров вече е напълно възстановен от проблемите си. Бадема имаше контузия в прасеца.Заради нея той пропусна почти цялата зимна подготовка на разградчани. Сега обаче проблемите отшумяха напълно. Атакуващият халф започна тренировки с пълно натоварване и ще бъде напълно излекуван и готов за мача с Берое през уикенда. Очаква се наставникът Ивайло Петев да го пусне като титуляр. Той вече разчита на него и в мача с Черно море от първия пролетен кръг.

Тогава го пусна в игра след почивката. Личеше си, че Бадема има леки затруднения, но се представи на ниво.

Лошата новина за специалиста е, че няма да може да разчита на тримата дълготрайно контузени. Това са Жуниор Кишада, Мичел Бургзорг и Иван Чворович.

Те страдат от различни счупвания и няма да са на линия още известно време. Това принуждава Петев да експериментира със състава.

В него обаче със сигурност ще попадне Марселиньо. Бразилецът беше сред най-добрите срещу Черно море и ръководството само може да се радва, че не го продаде през лятото.

Тогава е била получена оферта от корейския Поханг Стийлърс, която е била на стойност 750 хил. евро. Босът Кирил Домусчиев обаче заковал цена от 1.5 млн. евро и трансферът се провалил.

Очаква се корейците да настояват за сделка и през лятото. Очаква се тогава в Разград да намалят финансовите си претенции, защото на Марселиньо ще му остава само година от договора.