Лудогорец пуска семейни билети

Поредната инициатива в социалната си политика спрямо феновете в региона предприе Лудогорец. С цел да подпомогне родителите във възпитанието на децата им в любовта към спорта, Клубът прави по-лесен достъпът до домакинските мачове на стадион "Лудогорец Арена". Още за предстоящия мач с "Пирин", Гоце Делчев се въвеждат "семейни билети". Груповият входен талон е в три варианта:

Възрастен с две деца - 15 лева
Семейство с едно дете - 20 лева
Семейство с две деца - 25 лева


Още по-големи отстъпки ще ползват и многодетните семейства. Семейство с 3 деца ще може да наблюдава домакинските срещи само за 27 лв. Предложенията за семейни билети няма да важат само за рисковите мачове, където ще се вземат сериозни мерки за сигурност. Клубът ще уведомява своевременно посетителите за пропусквателния режим.

Продажбата на билетите за мача с "Пирин", Гоце Делчев започва от петък - 15 март в 16,00 часа на касите на стадиона. Билети ще се продават и в събота от 10,00 ч. Стадионът отваря врати в 16,30 часа. Напомняме ви, че на стадиона ще се забранява внасянето на бутилки с минерална вода, опасни предмети и пиротехника. За да гарантира спокойствието и сигурността на семействата с деца на стадиона Клубът ще предприеме необходимите мерки, а прецизното видеонаблюдение ще подпомогне залавянето на нарушители на обществения ред.