Скандал в съблекалнята на Лудогорец

Снимка: Диди Колева
Бакалов скочил на Петев за смяната, тръгнал си за Сливен още на полувремето с Пирин ГД

Сериозен скандал е избухнал в съблекалнята на Лудогорец на полувремето на мача с Пирин Гоце Делчев (1:1), разбра „Тема Спорт“. Главни действащи лица в него са били нападателят Димо Бакалов и старши треньорът Ивайло Петев. Повод за разпрата между двамата е била смяната на играча на почивката.
Бакалов бе заменен от сърбина Неманя Милисавлевич. Бившият играч на Сливен веднага потърсил сметка от Петев за рокадата и защо точно него сменял. Стигнало се до повишаване на тона и размяна на реплики, на които станал свидетел целият тим в съблекалнята.

Специалистът бил недоволен от играта на Бакалов по дясното крило. Отделно Петев бил изнервен от негативния развой на срещата дотогава – 0:1 за Пирин Гоце Делчев.
Ядосан от решението на Петев, Бакалов веднага си събрал багажа и отпрашил с колата за родния Сливен още на почивката, без да дочака края на мача.

Очаква се нападателят да бъде глобен за постъпката си. Той премина при разградчани в началото на юни 2011 година, като за правата му клубът плати на Сливен 500 хиляди лева.

Вестник "Тема спорт"