Петев се чуди за Александров

Снимка: ludogorets.com
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев се чуди дали да не направи няколко промени в състава за гостуването на Локо София. Специалистът обмисля да вкара свежа кръв, с която да върне отбора на правилния път. Очаква се той да направи промени в офанзивен план. В последно време зелените изпитват сериозни проблеми при вкарването на попадения.

Предвид спада във формата на Иван Стоянов и головата суша на Гъргоров, Лудогорец е доста беззъб. Затова Петев най-вероятно ще върне Михаил Александров в стартовата единайсеторка за гостуването на Локо Сф в неделя. 23-годишният футболист бележи голям възход, като това се забеляза и в контролата със Спартак Пл (3:0).

Именно крилото вкара третото попадение във вратата на плевенчани с хубав далечен удар. Юношата на ЦСКА ще бъде предпочетен пред Иван Стоянов, който е изпаднал в дупка. Нищо чудно освен Александров в стартовите единайсет да попадне и Себастиан Ернандес. Зимната покупка на зелените все още не е стартирал като титуляр. Предвид слабата игра на Марселиньо обаче почти сигурно това ще се случи още тази неделя. Ходът на Петев е продиктуван и от факта, че Емил Велев не познава в детайли качествата на колумбиеца.

Вестник "Тема спорт"