Гулдан на линия за мача с ЦСКА

Снимка: ludogorets.com
Централният защитник на Лудогорец Любомир Гулдан ще бъде готов за дербито от 21-ия кръг на "А" група с ЦСКА. Словакът имаше проблеми срещу Литекс, след като в края на мача доигра срещата с разкървавен крак. От началото на седмицата обаче Гулдан тренира нормално и няма да има проблеми да започне сред титулярите.

30-годишният бранител прави страхотен сезон и до момента пропусна само 5 мача за разградчани. След контузията на Александър Барт тежестта в отбрана пада върху него. В същото време френският бранител ще мине ядрено-магнитен резонанс в София днес. Барт пристига в столицата, за да получи повече информация около състоянието си. Той има възпаление в коляното, което го тормози още от зимната подготовка. Другият централен защитник Козмин Моци, който имаше проблеми с рамото, също е готов 100% да играе, което дава поводи за повече спокойствие на Ивайло Петев.

В понеделник шампионите направиха кратко възстановяване след тежкия мач с Литекс. Вчера футболистите се готвеха на пълни обороти, като Ивайло Петев заложи на тактически тренировки. Мениджърът разработва три варианта за отбранителната си линия след наказанието на Йордан Минев. Днес тимът пристига в София, където ще бъде на режим в комплекса "Царско село".

Вестник "7 дни спорт"