Мишо Александров: В Лудогорец няма място за драми

Шампионът Лудогорец има само една победа в последните си пет мача. За този период "зелените" реализираха само два гола. Едното от тези попадения обаче донесе единствения успех в рамките на повече от месец. Лудогерец победи Локомотив Сф с 1:0 в Своге, а точен беше Михаил Александров.

- Мишо, какво не ви достигна да победите на "Армията"?

- Получи се хубав мач между два добри отбора. Имахме своите положения, но не успяхме да ги реализираме, за което много съжаляваме. Сега вече мислим за мача с Локомотив Пд, който трябва да спечелим на всяка цена.

- Левски ви изпревари временно. Как мислиш, че ще се развие шампионатът оттук натататък?

- Всеки от фаворитите има да изиграе тежки мачове и съответно всеки ще бърка. Ние трябва да играем нашата си игра и да вкарваме повече голове. Това ни липсва на този етап.

- Как ти се стори обстановката на "Армията" в четвъртък?

- Много се зарадвах като видях колко публика беше дошла на стадиона. Въпреки че бях противник на "червените" в таза среща, останах доволен от това колко много хора изгледаха срещата на живо.

- Основният ви конкурент Левски загуби доста точки, но се върна на победния път...

- Специално за Гоце Делчев не очаквах, че Левски няма да си тръгне с трите точки. Даже мислех, че победата им ще е лесна. Имаме гостуване на "Герена", но е още рано да мислим за него. Не мислим за Левски, а за нашия отбор.

- Ще защитите ли титлата си?

- Имаме всички предпоставки да го направим. Трябва да играем умно и силно във всички мачове и да чакаме съперниците ни да сбъркат някъде.

- Усеща ли се напрежение върху треньора ви Ивайло Петев, което да рефлектира и върху вас?

- Не. Категорично мога да кажа, че няма такова нещо. Всичко е спокойно, така че няма място за драми.

- А каква е обстановката в съблекалнята с толкова много чужденци?

- При нас няма проблеми като в други отбори. Няма значение дали си българин или чужденец. Не се делим на групи.

Sport1.bg