Информация за билетите за Лудогорец - Ботев (Враца)

Снимка: Dariknews.bg
Билетите за предстоящото домакинство на Ботев (Вр) от XXIV кръг на NEWS 7 футболно първенство в събота (27 април) ще бъдат пуснати в продажба в петък (26 април) в 17,00 часа на касите на "Лудогорец Арена". 10 лева е цената на входния талон, с който ще се влиза във всички сектори, без централната трибуна. Пропуските за нея струват 25 лева. В петък гишетата ще работят, докато има желаещи да си закупят билети. В събота касите отварят в 10,00 часа.

Отново ще важи намалението от 50 % за феновете до 18 години срещу представяне на документ за самоличност. За сблъсъка с Ботев (Вр) ще важат и семейните билети, които са на следните цени:

Възрастен с едно дете - 12 лeва
Възрастен с две деца - 15 лева
Семейство с едно дете - 20 лева
Семейство с две деца - 25 лева
Семейство с три деца - 27 лева

Интересът към сблъсъка с врачанския тим вече е голям. През уикенда се очаква много хубаво време и с оглед важността на двубоя "Лудогорец Арена" отново ще събере солидно количество публика. ПФК Лудогорец призовава феновете да се възползват от предварителната продажба на билетите, за да се избегне струпване по касите и входовете на стадиона в последния момент. В събота "Лудогорец Арена" отваря врати в 16,00 часа.

Пресслужба на ПФК Лудогорец