Лудогорец подари на младшата часовници

Снимка: Viasport.bg
Ръководството на Лудогорец дари с часовници футболистите и треньорите от тима на младшата, загубил днешния финал за Купата на БФС срещу Левски с 1:3 в Севлиево.

За жеста сподели треньорът на тима Атанас Димов пред Viasport.bg. Както вече писахме на трибуните на стадион "Раковски" бяха изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев, шефът на академията Яков Папарков, шеф скаутът Пламен Гетов и т.н. След двубоя босовете са влезли в съблекалнята, благодарили са на отбора и са окуражили момчетата след загубата.

"Труден мач за нас, каза бургазлията Атанас Димов, който води състава от малко повече от два месеца. Наистина отборът е нов, а противникът доста по-опитен, но това не е оправдание за мен. Имам претенции към съдията за неотсъдена дузпа срещу Стойчо Тодоров при 0:0 през първото полувреме.

Вече след почивката Левски ни надигра и заслужено спечели. Все пак натежа това, че противникът е играл в повече такива мачове, софийската група е по-равностойна от тази, в която играем ние. Футболистите ми още не са готови психологически за такъв финал, действаха сковано. Допуснахме грешки при головете, но вече гледаме напред. Ще се готвим за Елитната, ще работим, мислим и за селекция. Този отбор тепърва ще израства и ще разгръща потенциала си."

"Наистина отношението на ръководството към школата е невероятно - от най-високо ниво, лично от Кирил Домусчиев. Днешният жест доказва това, но управата на клуба прави и други неща, които са далеч по-важни", добави Димов.

Viasport.bg