Емил Гъргоров пропуска мача и с Ботев (Вр) ?

Снимка: ludogorets.com
Капитанът на Лудогорец Емил Гъргоров почти сигурно няма да играе срещу Ботев Bp. Двубоят с врачани е днес от 18:00 часа в Разград. Бадема е с контузия, заради която не може да тренира пълноценно. Нападателят изпитва болки в ахилеса на левия си крак. 32-годишният футболист е получил травмата по време на мача с Локо Пд (1:0). Именно това е била причината да бъде сменен от Жуниор Кишада срещу смърфовете. Петев реши да не форсира възстановяването на на Бадема и го остави извън групата и за мача с Миньор (2:1). Очаква се той да бъде напълно готов за домакинството на Черноморец на 3 май.

Освен него на линия за мача с акулите ще бъде Йордан Минев. Десният бек бе опериран от херния преди гостуването на ЦСКА (0:0). Заради това националът не взе участие в срещите с Локо Пд и Миньор. Той вече започна индивидуални тренировки с кондиционния треньор Душан Стевич.

С проблеми при зелените са още Александър Барт и Иван Чворович. Французинът има болки в дясното коляно, заради което до неотдавна носи обездвижваща шина. От няколко дни 27-годишният бранител тренира с основната група, но не е ясно кога Петев ще може да го ползва. Вратарят Чворович пък все още не е свалил гипса на дясната си ръка.

Вестник "Тема Спорт"