Преди Лудогорец - Черноморец

Снимка: ludogorec.net
Лудогорец има една тренировка в четвъртък. Заниманието е с начален час 16,15 часа и се провежда на "Лудогорец Арена". По същото време в петък шампионите приемат Черноморец и ще търсят реванш за есенната загуба с 0:1 в Бургас. В тренировката се включиха всички футболисти на "орлите", като след нея Ивайло Петев ще събере на режим група от 22 футболисти.

"През миналия полусезон паднахме от Черноморец и сега сме амбицирани за реванш. Очаквам моите футболисти да се раздадат до край в петък и да спечелим трите точки. В отбора е спокойно. Не гледам другите отбори. Интересува ме само Лудогорец", коментира треньорът Ивайло Петев.

"Черноморец е сериозен отбор, срещу който няма да ни е лесно. Аз вярвам обаче, че със съотборниците ми ще се представим добре и ще победим. Надявам се вярната ни публика да ни подкрепи, както го е правила винаги", заяви десният бек Шоко, който през последните мачове е титуляр. Годината за бразилеца започна зле. Шоко получи контузия, която не му позволи да тренира пълноценно по време на подготвителните лагери в Турция и Испания.

Пресслужба на ПФК Лудогорец