Лудогорец надви Славия с 2:1 (СНИМКИ и ВИДЕО)

Снимки: Венко Венков
Отборите на Лудогорец и Славия завършиха при резултат 2:1 в мач от 27-ия кръг на "А" група.Първия гол за домакините вкара Роман Безяк още в 5-та минута. Иван Стоянов получи на десния фланг, но бе спрян и върна за Кайсара, който центрира към Безяк, който остана непокрит и засече от въздуха с десния крак за 1:0. По-късно в 23-та минута Димо Атанасов върна рисковано към Петков, той комично пропусна топката и тя стигна до Безяк, който не сбърка пред опразнената врата.



В 15-та минута Марселиньо бе изведен очи в очи с Петков, но вратарят на "белите" показа страхотна класа и спаси удара му. В 27-та минута Силен удар от далечна дистанция на Генчев, вратарят на Славия обаче бе добре пласиран и спаси.

В 34-та минута Безяк подаде за Марселиньо в пеналта, но бразилецът и Георги Петков стигнаха по едно и също време до топката и вратарят надделя.

В 53-та минута Иван Стоянов изведе Марселиньо фронтално срещу Петков, бразилецът стреля по земя, но стражът на Славия спаси с крак. Малко по-късно в 56-та минута защитник на Славия блокира шит на Минев, топката стигна в Миро Иванов, който шутира мощно от движение от около 30 метра, но Петков показа страхотен рефлекс и спаси.



В 60-та минута Безяк получава на левия фланг, напредна, навлезе към центъра и стреля по земя, но Петков спаси. В 68-та минута след грешка на Моци, Тодор Янчев се озова на стрелкова позиция, но Владислав Стоянов излезе добре и предотврати попадение.

В 70-та минута Лазаров центрира от корнер към Василев, който с глава продължи за Галин Иванов и той отблизо не сбърка и върна Славия в играта. В 77-та минута Иван Стоянов центрира за Бакалов, той си овладя и шутира по земя с левия крак, но Петков спаси.



В 87-та минута Безяк бе изведен сам в наказателното поле и стреля по диагонал, ала Георги Петков за пореден път показа класа и спаси.

Статистика и коментари
ОЩЕ СНИМКИ
Запис на целия мач