Батков пуска Лудогорец на "Герена"

Тодор Батков изненадващо обяви, че е склонен да предостави стадион "Георги Аспарухов" на един от основните конкуренти за титлата - Лудогорец. Тимът от Разград може да домакинства на "Герена", ако се класира за евротурнирите. Както вече стана ясно, "Лудогорец Арена" не отговаря на изискванията и ръководството на новака ще търси стадион за домакинските си мачове за евентуалния си дебют на европейската сцена след няколко месеца."Защо да не им го дам? Това ще е за доброто на България. Иначе Националният стадион "Васил Левски" отговаря на изискванията на УЕФА за провеждане на мачове от груповата фаза на Шампионската лига", заяви Батков, добавяйки: "Голям резил ще е, ако дебютант в "А" група успее да вземе титлата, а не Левски.


"През есента Лудогорец ни направиха за смях. Отидохме неподготвени в Разград, включително и аз. Всички видяхме какво се случи. Би ни един отбор, който го знаеха повече статистиците. А сега Лудогорец е хит. Скоро играем с тях и ще им го върнем", закани се босът на "Левски", който гостува в предаването "Срещу новините" по БНТ.


"Много се зарадвах за случилото се в Симитли и отпадането на ЦСКА от Купата", добави с усмивка Батков.

"Симпатизирам на Христо Стоичков. Той е най-успелият български футболист, но никога няма да го поканя да стане треньор на Левски, категорично обяви адвокатът.

"Игрите са ми чужди в българския футбол. Иначе знам правилата на футбола, след толкова време като собственик на Левски. Ако нямаш добри футболисти, продаваш мачове и така оцеляваш. Някои отбори го правят. Ако имаш добри играчи, печелиш от тяхната продажба", каза още Тодор Батков.