Петев с две дилеми около състава си

Снимка: БГНЕС
Мениджърът на Лудогорец Ивайло Петев има две дилеми около своя състав преди домакинство на Ботев Пд. Разградчани приемат амбициозния тим на Станимир Стоилов в последната си среща пред своите фенове за сезона. Засега обаче младият наставник на зелените все още не е определил титулярния си състав. С оглед на почти предрешената битка за титлата Петев може да заложи на такива, които по-рядко попадаха в сметките му.

Засега изборът на треньора се е свел до две дилеми. Едната от тях е в защитата, където Петев не може да разчита на наказания Любомир Гулдан. Треньорът се чуди дали да пусне Александър Барт, или Теро Мантула. Все пак с едни гърди напред е французинът, който от 1 месец няма никакви здравословни проблеми, но беше оставян извън групата. С оглед на по-големия си опит обаче Барт може да се окаже много важен срещу Ботев.

Другата въпросителна пред Ивайло Петев е свързана с фланговите футболисти. Мирослав Иванов почти сигурно ще седне на пейката заради натрупаната умора у него. Петев обаче още не е решил кой да го замести - Михаил Александров или Димо Бакалов.
В Лудогорец обаче са малко по-спокойни, след като се разбра, че нападателят Роман Безяк се е разминал с тежка травма. Словенецът обърна глезен с Левски, като според най-лошите прогнози се споменаваха и скъсани връзки. Безяк не е с тежка контузия, но въпреки това отпада твърдо за мача с Ботев Пд заради подутия си глезен. В негово отсъствие атаката ще води Жуниор Кишада.

Вестник "7 дни спорт"