Лудогорец се разделя с капитана си

Снимка: ludogorets.com
Емил Гъргоров приключи взаимоотношенията си с Лудогорец. Бившият капитан на тима вероятно е футболистът с най-голяма заслуга за златния требъл на „орлите" през миналия сезон, но през зимата настъпи необратим разрив в отношенията му с ръководството и бе изолиран от отбора.

Той поиска трансфер, което не бе прието добре от спортно-техническия щаб, а контрареакцията на национала бе да обяви, че дните му в Разград са преброени. През пролетта той взе участие в много малко срещи на Лудогорец, което доведе до промяна на схемата на игра и със сигурност се отрази на колебливите резултати на отбора на Ивайло Петев.

Последния мач, в който Гъргоров носи зелената фланелка, бе в XXVII кръг, когато той влезе като резерва в последните 25 минути при победата над Славия с 2:1. Бадема обаче остана на пейката във финала на първенството срещу Левски.

Емил Гъргоров вече си събра багажа и напусна Разград, като дори вече не тренира с тима. За последен път името му ще се свърже с Лудогорец тази неделя. Тогава Гъргоров ще се появи да получи наградата си за най-добър трети футболист в първенството. Въпреки че не игра почти цяла пролет, заслугите му за разградчани бяха отчетени от футболистите в елитната група, припомня "Меридиан Мач".

Вестник "Меридиан Мач"