Лудогорец получи своята втора титла (СНИМКИ И ВИДЕО)

Снимки: ludogorec.net
Отборът на Лудогорец официално бе награден ден, след като спечели втора поредна шампионска титла на България. На стадион „Лудогорец арена“ скоростно бе организиран празник, който приляга на шампионите. Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов връчи приза на капитана Емил Гъргоров, който вдигна четвърти и последен за него трофей с Лудогорец. Голяма част от футболистите получиха своите медали, но някои ги нямаше, тъй като бяха пуснати по-рано в почивка или бяха контузени. Марселиньо се качи на почетната стълбичка с патерици, след като получи травма по време на загрявката преди двубоя с Монтана вчера.



Собствениците Кирил и Георги Домусчиеви пристигнаха специално за церемонията от Лондон, където снощи гледаха на живо финала на Шампионската лига Борусия (Дортмунд) - Байерн (1:2). Богаташите също вдигнаха трофея заедно с Ивайло Петев, президентът Александър Александров и изпълнителният директор Ангел Петричев.

Награждаването бе съпътствано от страхотна заря и пиротехника от страна на феновете дошли на стадион „Лудогорец арена“.



Националите в състава на шампионите Йордан Минев, Емил Гъргоров, Светослав Дяков и Владислав Стоянов бяха пуснати от Любослав Пенев да пристигнат в Разград, за да празнуват и да получат златните си медали, а след церемонията тръгнаха обратно към София, тъй като утре летят за Япония с "трикольорите".



Въпреки дъжда над "Лудогорец Арена" играчи и ръководители отпразнуваха с много радост втората си поредна титла от два сезона в "А" група. Малко от феновете също бяха пуснати терена и се радваха с играчите с песните на фолквидите Теодора и Анелия.


ОЩЕ СНИМКИ
ПЪЛНО КЛАСИРАНЕ "А" ГРУПА 2012/13