Лудогорец благодари на Славия с 200 000 лв.

Снимка: ludogorec.net
Футболистите на Славия са получили по 10 000 лв. "благодарствена премия" от Лудогорец заради равенството с Левски, което прати титлата отново в Разград, писа bTV.

Оказа се обаче, че, противно на слуховете у нас, шампионите не са обещавали предварително пари на "белите", за да спрат Левски към златните медали.

"Истина е, всеки от нас ще вземе по 10 000 лв. Това, че сме обещали на Лудогорец да играем с всички сили на "Герена" обаче не е вярно. Какво ли не се изписа - имало било 500 000 евро в нашата съблекалня, били ни стимулирали - пълни глупости! Играхме за своята чест и се радваме, че се представихме добре", коментира пред bTV представител на клуба от "Овча купел", пожелал анонимност.

"Не смятаме, че има нещо лошо в това да получим премии от Лудогорец. Не сме взели пари, за да загубим или да играем симулативно, така че това няма нищо общо с черното тото, за което говорят някои", коментираха от Славия.

Представителят на "белите" призна също, че вратарят на тима Георги Петков и треньорът Велислав Вуцов са получили множество заплашителни съобщения на мобилните си телефони, след като Левски изпусна да спечели 27-ата си титла.

Zonasport.bg