Само ден след спечелването на титлата Лудогорец запретна ръкави

Снимка: ludogorec.net
Въпреки че стана шампион за втори път поред, Лудогорец не показа и капка отпускане. Разградчани разпуснаха футболистите в заслужена почивка, но отговорните фактори веднага се заеха с работата за новия сезон.

Часове след връчването на титлата разградчани организираха и парти по случай златните медали. В него се включиха голяма част от футболистите, както и всички ръководители. Собствениците Кирил и Георги Домусчиеви предвождаха купона, като дори попяха заедно с част от бразилците различни популярни хитове.

Още на следващия ден обаче шампионите запретнаха ръкави и започнаха да работят. Почивката за Ивайло Петев ще бъде едва 3-4 дни. Още днес обаче мениджърът на шампионите трябва да се срещне с ръководството в лицето на двамата собственици Кирил и Георги Домусчиеви. Целият щаб на Петев, както и директорите в клуба трябва да покажат своя доклад за изминалия сезон, както и концепцията за участието на тима в Шампионската лига и следващия шампионат. В последните седмици упорито се говори за смяната на Ивайло Петев, "7 дни спорт" обаче научи, че тя е последното нещо, което се обсъжда от ръководните фактори в клуба. Все пак решаващ за бъдещето му ще е именно докладът на мениджъра. Все пак е почти сигурно, че Ивайло Петев отново ще си заслужи вот на доверие да води отбора и през следващия сезон.

В Разград вече упорито се работи и по селекцията. Шампионите няма да залагат на безразборно харчене в паузата, а на този етап ще се подсилят на най-необходимите постове. За момента в клубния офис са постъпили оферти за някои от най-конвертируемите футболисти на разградчани. Желанието на ръководството обаче е те да не напускат точно преди началото на евротурнирите.

Разградчани работят активно и по организирането на лятната подготовка. В момента се водят финални преговори със съперниците за контроли. Желанието на шампионите е да срещнат класни съперници, които да ги подготвят максимално добре за Шампионската лига.

Вестник "7 дни спорт"