Витиня вдигна сватба ден преди големия финал (ВИДЕО)

Снимки: Личен архив
Ден преди отборът му да вземе титлата на България звезда на Лудогорец преживя един от най-паметните дни в живота си. Защитникът на разградчани Витиня и прелестната му половинка Йоана Булгареа си казаха заветното "да" на пищна церемония в Румъния, заобиколени от близки и приятели. 3 години след първата целувка португалецът и румънката се врекоха във вечна вярност.

Религиозната церемония се състоя в католическа катедрала Алба Юлия, и страната, се проведе в балната зала на Мол "Алба". Сред поканените, разбира се, бе и партньора на Витиня в отбраната на Лудогорец - румънецът Козмин Моци. Младоженците и гостите се насладиха на разнообразна програма, като сред специалните гости на тържеството бе DJ Раул, бивш член на популярната банда "Моранди".



"Много бих се радвал на вечна вярност от страна на Йоана и да имаме деца, най-малкото толкова красиви, колкото мен", обяви португалецът. Младите влюбени се запознали преди 3 години, когато Витиня играе за ЧФР Клуж, а Йоана е била студентка. След едногодишна връзка Витиня иска ръката на прекрасната си половинка. Съпругата сега е на 25, а щастливият младоженец - на 27 г.

"Меденият ни месец ще бъде в Бразилия, разкри Витор Тиаго де Фрейтас Фернандес, както е цялото име на футболиста на Лудогорец. - Но ще се наложи да е чак през декември, заради участието на Лудогорец в мачовете за Шампионска лига. Догодина ще вдигнем още една сватба в Португалия, за да могат да дойдат и други близки хора".



Sportline.bg