Ивайло Петев: Не искам да играем пак с Динамо

Снимка: БГНЕС
Старши треньорът на Лудогорец Разград даде обширно интервю в предаването Спортна треска по БНТ. Ето какво сподели Ивайло Петев за амбициите на отбора през новия сезон.

"Планът ни за подготовка няма да е по различен от предната година – тя ще се проведе на два етапа, ще бъдем в Смолян и в Австрия. Ще форсираме нещата за да успеем да се подготовим за краткото време, което имаме. Целта е да се представим по добре в Шампионската лига от миналата година".

"И в едната посока, и в другата процесът е отворен. Георги Илиев и Цветан Генков няма да играят при нас. Интерес към Габриел Мурешан от ЧФР Клуж нямаме, очуди ме, че се писа за него, неговите качества са под нивото ни, без да го обиждам. Имаше реална оферта за Марселиньо от няколко клуба през зимата, но имах желание да остане при нас. Ако има добра оферта за него, няма да го спрем. Ще седнем и ще обсъдим офертата".

"Дано да си научим урока от миналия сезон. Но тогава надиграхме Динамо, нямахме късмет или по една или друга причина загубихме. Който и да е, но не искам да се срещаме с Динамо в първия кръг".

"Добър приятел съм с Трика. Той ме покани догодина да му окажа морална подкрепа, както той го направи за мен на финала за титлата с ЦСКА миналата година. Сега трябваше просто да върна жеста. Нямам предложение от Клуж".

"Не ме притеснява, че имам картон от Домусчиев. По мое време Лудогорец се превърна в отбор, срещу който всеки играе с респект. Резултатите ми говорят какво съм свършил, имам екип, който работи всеки ден. Сигурен съм, че ще изглеждаме по-успешно през новия сезон".