Георги Костадинов блести на физическите тестове

Снимка: ludogorets.com
Полузащитникът Георги Костадинов показа най-добри резултати по време на първия ден от физическите тестове, които полагат играчите на шампиона Лудогорец. 22-годишният играч не беше сред твърдите титуляри през целия сезон, но професионализмът му явно е на високо ниво, тъй като нито за минута не е свалял нивото, дори и по време на лятната почивка.

За Костадинов имаше оферти през есента на 2012-а година от отбори от Италия и от Франция, които обаче ръководството на шампионите отби с много висока искана сума.

Иначе отборът на Лудогорец вече втори ден води лятна подготовка. В неделния следобед шампионите се събраха в хотелски комплекс "Царско село", а малко по-късно проведоха тренировка на терена в сторичния квартал Драгалевци.

От заниманието отсъстваха взелите участие в турнето на националния отбор в Япония и Казахстан Владо Стоянов, Йордан Минев и Светослав Дяков. Жуниор Кишада и Теро Мантула също пропуснаха тренировката, тъй като се прибраха в България късно вечерта в неделя.

До четвъртък футболистите на Лудогорец ще се готвят в столицата, като същевременно ще минат на задължителните медицински изследвания. След това започва първият летен лагер, който ще се проведе в Смолян.