Бадема и Генчев се явиха на сбора

Двамата капитани на Лудогорец Емил Гъргоров и Станислав Генчев бяха едни от първите футболисти, които се явиха на лагер сбора в София. Най-опитните играчи са с изтичащи договори, но до края на контрактите си трябва да стоят в клуба.

Бадема със сигурност си заминава от Лудогорец, като по непотвърдена информация има подписан договор с друг клуб. Станислав Генчев обаче не е сигурен напускащ. Ръководството и халфа ще седнат на последни преговори и едва тогава ще бъде ясно дали той остава.

Привечер Бадема и Генчев направиха лека тренировка в комплекса "Царско село". С тима е и друг от играчите с изтичащи договори - Урош Голубович. Ветеранът няма да бъде част от Лудогорец през новия сезон, но той също се готви с тима. Сърбинът обаче няма да отпътува за тренировъчния лагер в Смолян.

Един от най-талантливите юноши на Лудогорец Кристиян Китов започна подготовка с първия отбор. Халфът, роден през 1996 г., ще тренира с батковците по време на първия етап в София и на лагера в Смолян. Китов се присъедини към тима в началото на 2012 г., след като пристигна от ЦСКА. Халфът е основна фигура в юношите младша възраст на клуба.

Вестник "7 дни спорт"