Лудогорец представи официално едно от новите си попълнения (ВИДЕО)

Снимка: Sportal.bg
Лудогорец представи първото си ново попълнение това лято. Това е анонсираният вече португалец Фабио Ешпиньо. 27-годишният футболист е юноша на Порто като за последно игра в елитния Морейрензе, където има 52 мача и 11 гола. Ешпиньо е висок 171 сантиметра и тежи 68 килограма.

„Ще направим всичко възможно да привлечем нови играчи. Когато станат факт с конкретни договори, ще научите. До момента Фабио е единственото ни ново попълнение“, заяви треньорът Ивайло Петев.

„Имам идея къде може да бъде най-полезен, времето ще покаже, тренировките и контролните срещи. Фабио разполага с изключително добра техника, добра скорост и се надявам да бъде от полза на нашия отбор“, допълни специалистът, който призна, че иска да привлече и нападател.

Самият португалец, чийто преводач беше съотборникът му Марселиньо, сподели: „Идвам в голям отбор като Лудогорец, искам да работя и да станем пак шампиони. Ще работя, ще помагам, за да бъде Лудогорец шампион винаги.“

„Познавам малко българския футбол, познавам малко Лудогорец, гледах малко мачове, харесвам как играят. Сега разпитвам Марселиньо и Витиня как е тук. Сега започвам, ще работя, за да познавам по-добре българския футбол“, допълни той.