Дъжд посрещна шампионите и в Смолян

Снимка: Gong.bg
Лудогорец вече два дни е в Смолян, където протича първият лагер на тима преди началото на сезона. По традиция шампионите отсядат в Родопите, където работят най-вече върху подобряване на физическото си състояние.

За нещастие обаче лошото време, което съпътстваше Лудогорец по време на функционалните изследвания в София, продължава и в Смолян. Силен дъжд посрещна Лудогорец още в сряда вечерта, когато отборът пристигна в града. Лошото време продължи и вчера на сутрешната тренировка.

Въпреки това от тима намериха и положителното. Треньорският щаб е на мнение, че по-ниските температури за сезона няма да изтощят играчите им, а и са по-добри най-вече за тичането, на което се залага много по време на първия лагер.

Вчера Ивайло Петев можеше да разчита на всичките си футболисти, като нито един от тях няма сериозни оплаквания. Новото попълнение Фабио Ешпиньо тренира по индивидуална програма, но скоро трябва да настигне съотборниците си. По традиция в сутрешните си занимания Лудогорец набляга повече на бягането, а следобед се работи и с топка.

Вестник "7 дни спорт"