Лудогорец пристигна в Австрия (СНИМКИ)

Снимки: Gong.bg
С традиционния поздрав „Добре дошъл“ бе посрещнат шампона на България Лудогорец в базата си в Австрия, където ще се проведе втората част от подготовката преди участието в Шампионската лига. След доста дълго пътуване със самолет и автобус около 16:30 часа българско време футболистите на Лудогорец стъпиха в класния хотел Каринция в градчето Трополах край Хермагор в южната част на Австрия. На практика „орлите“ стъпиха в три държави. Полетът бе от София до Мюнхен, а след това с автобус Лудогорец стъпи в Австрия. Леко отклонение на маршрута доведе до кракто посещение на Италия. В крайна сметка шампионите бяха посрещнати страхотно от домакините, които се бяха погрижили за комфорта на футболистите. Всеки един от групата на Лудогорец бе настанен в единична луксозна стая. Много бързо футболистите станаха атракция за другите гости на хотела, които побързаха да направят снимки на пристигането на българския шампион.



Лудогорец ще използва за тренировки базата на местния тим ФК Хермагор, който предоставя стадиона си за тренировки на българите. Само няколко часа след пристигането си Лудогорец ще проведе и първото си занимание на австрийска земя.



На място в хотела чакаха пътувалите самостоятелно от своите държави Козмин Моци, Роман Безяк, Мичел Бургзорг и Теро Мантула. Очаква се в определен етап от подготовката към Лудогорец да се присъедини и чаканото ново попълнение Дани Абало.



Веско Вълчев, Gong.bg