Ето къде е отседнал Шампиона на България (СНИМКИ)

Снимки: Gong.bg
Шампионът на България Лудогорец за трета поредна година избра Австрия за подготовка преди началото на първенството. Двата предишни пъти това донесе успех и „орлите“ спечелиха две титли. Тази година Лудогорец смени традиционната си база. До момента момчетата на Ивайло Петев се подготвяха близо до Инсбрук, но този сезон смениха дестинацията и се настаниха в другия край на Австрия близо до границата със Словения и Италия.

Хотелът на шампионите се намира в зимния курорт Трьоплах на 8 километра от Хермагор, където пък се провеждат тренировките на Лудогорец. Хотел Каринция от веригата Фалкенщейнер предлага всички възможни екстри за почивка, възстановяване, хранене и релакс. Основното предимство е, че футболистите са настанени в единични стаи, което дава възможност за максимално спокойствие.



Добър фитнес и всевъзможни екстри за релакс допълват картинката. Спа центъра предлага различни варианти за възстановяване. Няколко вида сауни, външен и вътрешен басейн и по-малки басейни с различна температура на водата.



Буквално от хотела тръгва и лифт до ски пистите в областта, който може да бъде използван при положение, че Ивайло Петев реши да заведе играчите на разходка в планината.

Домакин на двуразовите тренировки на Лудогорец е стадиона в Хермагор, на който играе местния петодивизионен тим. За отбор от този калибър съоръжението е повече от добро. Прави впечатление, че тук подготовка са провеждали футболистите на Айнтрахт Франкфурт и националния тим на Черна гора, чиито знаменца висят в бирарията на стадиона. Тя пък от своя страна отваря в момента, в който Лудогорец пристигне на стадиона.

За момента единственият недостатък, който излезе на преден план бе дългото пътуване от летището в Мюнхен до базата на отбора, но това вече е забравено.



Програмата на „орлите“ по време на лагера е ясна – две тренировки всеки ден от 11 и 19:30 българско време с изключение разбира се на дните с контролни срещи.
ВИЖ ОЩЕ СНИМКИ

Веско Вълчев, Gong.bg