Моци развесели Лудогорец

Снимка: ludogorets.com
Румънският централен защитник на Лудогорец Козмин Моци внесе сериозно настроение в отбора по време на следобедната тренировка. Част от заниманието на Ивайло Петев бе свързано отиграване на статични положения. Стигна се до изпълнение на дузпи, което се оказва ахилесова пета на Лудогорец предвид многото пропуски в контроли и официални срещи.

Един от дузпаджиите бе именно Козмин Моци. Неговите изпълнения бяха посрещнати с шегаджийски подмятания от страна на съотборниците му. За зла участ на Моци първите две дузпи, които той би бяха спасени от вратарите на Лудогорец, който вдигна градуса на настроението. При третото изпълнение, след като отбеляза гол, Моци бе бурно аплодиран и дори прегръщан от своите съиграчи докато се радваше, на шега, на попадението си.

Иначе шампионите отметнаха поредната си тренировка преди атаката на Шампионската лига. Утре ще Лудогорец ще изиграе и първата си контрола на австрийска земя срещу хърватския участник в Лига Европа Риека. Мачът ще се играе от 19 часа българско време.

Веско Вълчев, Gong.bg