Официално писмо до всички български футболни клубове, участници в Европейската надпревара

Пожелава на всички участници в европейските клубни турнири „Лудогорец”- Разград,„Левски”-София, „Ботев”- Пловдив, „ Берое”- Стара Загора, успех през кампания 2013 – 2014г. Нека да покажат в Европа най–доброто от себе си и да стигнат колкото се може по-напред в тези турнири, да се разбере, че българските отбори са достойни съперници.

На техните фенове - желаем онази тръпка, която да ги кара да се гордеят, че са български запалянковци. Да подкрепят спорта, защото без тях няма да има футбол. Останете верни на любимия си отбор, дори и да не може да победи по-силните си съперници.

На футболистите - пожелаваме по – малко контузии, да не се поддават на провокации и спорни решения на съдиите, да покажат качествата и уменията си, с които са ни радвали и носили успехи на отбора си.

На ръководителите на клубовете искаме да въплатим шампионския дух на Лудогорието и независимо от трудностите, да не намалява спортният им хъс. Знаем, че живеем в трудни времена, но с правилни управленски решения може да се постигнат високи успехи.

Феновете на Лудогорец имаме желание и правим всичко възможно да бъдем европейска публика.

С настоящото писмо искаме да покажем на всички гости на Лудогорието, че и тук живеят европейски граждани и са добре дошли в нашия край. Не искаме да враждуваме с никого, а напротив, привестваме и пожелаваме добро класиране на отборите ни, участници в европрйските турнири, защото всички представят България.

Успех и смело напред !

От „НФК Лудогорец” – Разград и всички негови привърженици.