Дани Абало с допълнителни тренировки

Снимки: Gong.bg
Новото попълнение на Лудогорец Даниел Абало трябва да прави допълнителни тренировки, за да настигне останалите си съотборници във функционално отношение. Това установи спортно-техническият щаб на шампионите след първоначалния тест, който бе направен на Абало.

Футболистът не е тренирал пълноценно в дните преди идването в Австрия. Това означава, че в рамките на няколко дни трябва да бъде вкаран във форма.

Поради тази причина испанецът остана за допълнителни натоварвания след основната група футболисти тази сутрин. Той участва пълноценно в цялото занимание на Ивайло Петев, но след като неговите нови съотборници тръгнаха към хотела Абало остана с треньорите за допълнителни натоварвания.



Почти сигурно испанецът ще пропусне утрешната контролна среща на Лудогорец срещу румънския Петролул.

За разлика от Абало Мишел Платини е в по-добра кондиция, след като е водил подготовка с ЦСКА. Бразилецът тренира наравно с новите си съотборници.

Йордан Минев пропусна първото за деня занимание на шампионите, тъй като има счупени костици на ръката. Иван Стоянов тренира самостоятелно заради болки в бедрото след удар от футболист на Риека онзи ден.

Gong.bg