Лудогорец загуби с 1:4 от Петролул (ВИДЕО)

Лудогорец и Петролул завършиха при резултат 1:3. Първото попадение в срещата отбеляза Юнес в 6-та минута, след като на празна врата успя да прониже Иван Чворович. Второто попадение в срещата беше дело на Грозав в 13-та минута на двубоя. След изненадващ шут от далеч, Чворович не реагира по най-добрия начин и резултатът стана 0:2. В 22-та минута Мишо Александров отбеляза за 1:2 след чудесен пробив на Кайсара отдясно, след което той центрира в наказателното поле на Петролул, където Михаил Александров от 10 метра засече топката и я прати във вратата на Печаня. В 56-та минута при достигане до наказателното поле на Лудогорец, Моци направи фаул и след центрирането Юнес от воле вкара за 1:3. В 84-та минута Гилерме прати топката в долния ляв ъгъл на Чворович.

В 14-та минута Александър Барт бе принудително заменен от Теро Мантула. Причината за смяната на французина бяха съмнения за счупен нос. Барт бе откаран в най-близката болница за по-обстоен преглед.

В 44-та минута Мирослав Иванов подаде към Платини, който в наказателното поле се ориентира добре и шутира, но изпрати топката в аут. Малко по-късно страхотен удар на Платини извън наказателното поле, Печаня изби с мъка топката.

В 58-та Ешпиньо изпълни пряк свободен удар, но топката се удари в десния страничен стълб на вратата на Печаня. Малко по-късно Марселиньо се озова сам в наказателното поле на Петролул, но направи излишен финт и не успя да шутира добре.

В 90-та минута защитник на Петролул върна топката на вратаря, който я хвана с ръце. Реферът отсъди непряк свободен удар, Роман Безяк изпълни бързо подавайки на Милисавлиевич, който от три метра прати над вратата.

Статистика и коментари