Затварят три улици в Разград заради мача Лудогорец - Слован

Заради футболната среща между “Лудогорец” и „Слован” Братислава, която ще се проведе утре от 20.30 ч. на стадион “Лудогорец арена” от 17.30 ч., ще бъде спряно движението по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.

Това информираха от Областна дирекция на МВР (ОД на МВР) в Разград.

Органите на реда предприемат и мерки за сигурност, които включват след запълване на капацитета на стадиона да не бъдат допускани повече зрители.

Униформените ще следят и за недопускането на хора във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества. Фенове, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, също няма да бъдат допускани.

Освен това малолетните запалянковци ще трябва да са задължително с придружител.

На стадиона няма да бъдат допускани посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.

От пресцентъра на полицията заявиха, че ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени от Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия предмети.