Лудогорец с две промени за Партизан

Две промени в картотеката направи шампиона на България Лудогорец за мачовете с Партизан. Новите лица, които попадат сред избраниците на Стойчо Стоев, са Александър Барт и Жуниор Кишада. Барт се възстанови от травмата, която го извади от двубоите със Слован Братислава. Защитникът изигра 90 минути срещу Черноморец през уикенда. Стойчо Стоев взе решение да извади от групата един от външните защитници, като късата клечка изтегли Шоко. Така бразилецът няма да може да вземе участие в двубоите срещу сръбския шампион.

Втората промяна е продиктувана от контузията на Мишел Платини. Той няма да може да играе срещу Партизан. Той получи травма още в първите минути на двубоя срещу Слован Братислава и разтежението не му позволява да играе. На неговото място в състава попада друг бразилец – Жуниор Кишада.

Така единственият футболист, който със сигурност няма да играе срещу Партизан в сряда, е Миро Иванов. Той все още изтърпява наказание. Шуменският Деко има още един мач наказание и ще бъде на разположение за реванша на „Юна“ след седмица.