Подаряват за рожден ден билети за "Лудогорец"

Снимка: ludogorets.com
Истерия за билети се развихри пред касите на "Лудогорец" в Разград. Пропуски за мача от Шампионска лига с белградския "Партизан" се търсят у нас и в чужбина. Стотици гурбетчии, които си идват у дома за ваканцията, планират да започнат отпуската си с присъствие на стадион " Лудогорец Арена" .

Фенове на опашката за билети купуват за приятели, роднини, познати.

"Купувам за колега от Шумен, за баща му и дъщеря му", "Посещението на мача е подарък за рождения ден на старшия от фамилията", обясняват фенове на "Лудогорец", въоръжени със списъци.

На двубоя в сряда между балканските грандове се очаква истинска вакханалия като във филм на Костурица. Феновете на "зелените" ще отидат на игрището, въоражени с тъпани и миниатюрни гайди. Ручилата стигнаха до агитката по време на Панаира на киселото мляко, който се проведе миналата седмица в Разград. Тогава майстори от Смолян изнесоха за продан свирките, а вдъхновената публика на "зелените" видя в тях средство за изливане на възторзи на стадиона. Гайдите се изкупиха като топъл хляб и се очаква те да ручат празнично при всеки гол във вратата на "Партизан".

Вестник "Стандарт"