Община Разград осигурява 10 автобуса за мача с Базел

Община Разград и ПФК "Лудогорец" организират екскурзия до столицата, където орлите ще гонят историческо влизане в Групите на Шампионската лига. За целта с любезното съдействие нa община Разград се осигуряват 10 безплатни автобуса за феновете, които ще посетят първия мач от плейофите срещу Базел на 21 август от 21,45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Автобусите тръгват в деня на срещата (сряда) в 14,00 часа от паркинга на средношколското общежитие в Разград. Качването в рейсовете става САМО с предварително записване на телефон 0876/194513. Желателно е феновете, които ще пътуват за София, да са се снабдили предварително с билети.

В Разград входни талони ще се продават след 12,00 часа в петък (16 август) в магазин "Germanos", в магазин Office 1 Superstore на улица "Св. Климент Охридски" и в бензиностанция OMV на булевард "Странджа".

Община Разград и ПФК "Лудогорец" призовават всички жители на Лудогорието да подкрепят любимия отбор, който има исторически шанс да влезе в групите на Шампионската лига. Ръководството на клуба ще бъде признателно на всички фирми в региона, които ще дадат възможност и ще подпомогнат с транспортни средства служителите си да пътуват до София.

Пресслужба на ПФК Лудогорец