Лудогорец смъмрен от УЕФА заради сандвичи и wi-fi

Служители на УЕФА изправиха на нокти "Лудогорец" преди мача с "Базел". Хората на Мишел Платини скастриха "орлите" заради пропуски в организацията на срещата. Двубоят с швейцарците в сряда от 21,45 часа.

Оказва се, че на "Васил Левски" липсва бърз и надежден интернет. Освен това чиновниците от УЕФА останаха недоволни от състоянието на местата за журналисти. "Обявиха, че не са удобни", разкриха от "Лудогорец". Освен това хората от Нион имаха претенции и около кетъринга. Те не подминаха и старата слабост на националния стадион - местата за паркиране. Нямало и достатъчно места за представителите на УЕФА. "Онзи ден дойде цял ТИР с неща, който са задължителни за мачовете от Шампионската лига.

В него имаше какво ли не, като се започне от бибероните, които се раздават на терена по време на мача. Леко ми стана неудобно. Наистина сме много далеч от истината", каза изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев.

От "Лудогорец" обявиха, че билетите за мача се продават добре. "Бихме искали на трибуните да има 40 000 зрители, но ще бъдем доволни и на 10 000", разкриха от лагера на шампионите.

Разград ще обезлюдее за мача. Както е известно, общината отпуска 10 автобуса за фенове. Освен това към София тръгва шествие от 200 автомобила, които ще бъдат претъпкани със запалянковци.

Вестник "Стандарт"