Над 18 000 подкрепиха Лудогорец срещу Базел

Снимка: Lap.bg
Над 18 000 зрители от цялата страна подкрепиха шампиона на България Лудогорец в първия мач от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига срещу Базел. На националния стадион "Васил Левски" имаше фенове от различни краища на страната, които пропътуваха разстоянието до София, за да подкрепят българския отбор по пътя му към групите на най-престижния клубен турнир в света. Хиляди столичани също се отзоваха на призивите на Лудогорец да дойдат на стадиона и да подкрепят българския шампион в поредния му евромач.

Ръководството на тима и футболистите благодарят на всички привърженици за мощната подкрепа и уникалната атмосфера, която създадоха на националния стадион "Васил Левски". Въпреки че не успяхме да постигнем целтта си - победа срещу Базел, сме горди, че този мач се превърна в кауза и обедини феновете. Именно заради невероятната атмосфера на "Васил Левски" Лудогорец ще играе следващите си мачове от групите на европейските клубни турнири на националния стадион.

Лудогорец благодари за подкрепата на всички български медии, които с професионализма си доказаха, че и България заслужава да домакинства мачове от подобно ниво.

Пресслужба на ПФК Лудогорец