Лудогорец предлага нов договор на Марселиньо

Снимка: LAP.bg
Лудогорец ще опита да об­върже Марселиньо с нов дого­вор. Бразилецът има контракт с клуба до лятото на 2014 го­дина, но зелените искат да остане и след това. В близки­те дни шампионите ще имат среща с представители на бразилеца, на която ще бъде даден старт на прего­ворите. Ръководството иска да задържи 29-годишния фут­болист, в когото са вложени много средства.

Клубът не иска с лека ръка да го изпуска, тъй като през зимата офанзивният халф ще може да преговаря с който си отбор пожелае. Едва ли обаче шефо­вете на разградчани ще скло­нят да вдигнат заплатата на Марселиньо, тъй като в момента той е един от най-скъпо платените в състава. Лудогорец не иска да се пов­тори ситуацията от мина­лата зима, когато Емил Гър-горов отказа да поднови до­говора си. Поради тази при­чина Бадема бе забит на пей­ката през пролетния полусезон.

През настоящата кампания Марселиньо е изиграл 10 мача във всички турнири и е вкарал 5 попадения. В последно време бразилецът се представя мно­го силно, като успя да се раз­пише в два поредни мача - Базел (2:4) и Берое (3:0).

През това лято разградчани подновиха договорите на Гилерме Шоко и Теро Мантила, припомня „Тема Спорт”. Двамата са част от плановете на Лудого­рец за подмладяване на съста­ва. Затова те бяха обвързани до лятото на 2015 година.