Стоев: В последната седмица напреднахме много

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев от вчера събра отбора, за да започне подготовка за дербито с Левски в края на седмицата. Треньорът на шампионите коментира прекратената контрола с Петролул и подготовката през миналата седмица.

- Мисля, че през последните 7 дни напреднахме доста. Досега нямах голяма възможност да провеждам толкова много тренировки. Заложихме както на тактика, така и на физическа подготовка и мисля, че всичко върви по план. За съжаление не успяхме да изиграем 90 минути с Петролул, както искахме. Това не ми позволи да видя какво е състоянието на някои играчи, които играха по-малко, каза Стойчо Стоев.

Той коментира и предстоящото дерби с Левски в края на седмицата.

- Чака ни един много тежък мач, но никоя среща не е лека независимо с кой играеш. От днес (бел. ред. - вчера) започваме да мислим само за Левски. Ще наблегнем на тактиката, но няма да разкривам какво ще тренираме, добави Стоев.

Наставникът на разградчани обаче категорично отхвърли възможността да влиза в полемика с халфа на Левски Мирослав Иванов, който преди ден прати първата стрела по оста София - Разград преди дербито.

На този етап Стойчо Стоев разполага с група от точно 20 футболисти. Утре към отбора трябва да се присъединят и националите на България и Словения Светослав Дяков, Владо Стоянов, Йордан Минев, Христо Златински и Роман Безяк. В лагера на шампионите няма контузени играчи или такива, които са заплашени с пропускане на дербито.

Вестник "7 дни спорт"