Стоев: Чака ни труден мач срещу Левски

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира пред Гонг очакванията си преди задаващия се сблъсък с Левски, който е в неделя на стадион „Георги Аспарухов“. „Все още не съм почувствал някакво по-различно настроение в отбора. Ясно е, че когато играеш с Левски и ЦСКА усещането е по-различно, говоря за българското първенство. Левски е отбор с доста традиции, ние в последно време се развиваме доста добре като клуб. Предполагам, че ще се получи един добър двубой“, сподели наставникът на шампионите.

„Реално погледнато ще видя състоянието на нашите национали следобед, защото още не са пристигнали. Като ги видя как са, ще съм по-наясно с тяхното участие в мача. Предполагам, че обстановката на „Герена“ ще е същата, като в последния мач. Левски има доста фенове в София и предполагам, че ще напълнят стадиона. В такива случаи е истинската футболна атмосфера, когато има много хора. Въпреки, че те ще са привърженици на другия отбор, ще създадат атмосфера и двата тима да играят добре. Надявам се съдията да се справи, аз никога не съм коментирал съдиите преди да ги назначат. Щом му гласуват доверие, значи вярват, че ще се справи“, отбеляза още Стоев.

„Нямаме много сериозни проблеми в отбора, като изключим Георги Терзиев, който е единственият ни голям проблем. Трябва да сме готови за това, което ни предстой. Дадохме си сметка, че с класирането за Лига Европа ни чакат доста срещи. За това ще прилагаме и ротацията. За мача с Левски съставът ми е в главата. Имаме достатъчно състезатели, които да се представят на ниво. В моите мисли си създавам състав за мача с Левски, но ще го видите в неделя“, коментира Стоев пред Гонг.

„Ако се задълбочим да мислим само за предишните ми резултати с Левски, може само да страдаме. Това е в миналото, а сега гледаме настоящето. Всеки мач е различен, още повече, че нагласата на Левски срещу Лудогорец ще е максимална, което е нормално. Ние знаем, че ни чака труден мач, но отиваме с нагласата да се представим добре“, завърши специалистът, който води Лудогорец.