Лудогорец отвърна на Атанас Узунов: Прави теории на конспирацията

Лудогорец излезе с отворено писмо до медиите, в което излиза срещу вече бившия административен директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов. Узунов обвини БФС и ПФЛ, че помага на лидера в първенството, и на Левски. В тази връзка от Лудогорец пуснаха до медиите следното изявление, което Gong.bg публикува без съкращения:

„Във връзка поредните безпочвени нападки на Атанас Узунов /Локомотив Пловдив/ от 06.03. пред gong.bg, цитирани и от други медии.

От страна на Лудогорец няма депозирана молба за промяна на датата за провеждане на футболната срещата с Ботев Пловдив от четвъртфинала за Купата на България. Ние приемаме решението на ПФЛ и телевизиите, които държат правата за излъчване на мача и нямаме страх от предстоящата среща. Всички опити да се въвлича Лудогорец в измислени схеми и скандали ги възприемаме като плод на развинтено въобръжение на хора като административния директор на Локомотив Пловдив Наско Узунов. Бившият съдийски шеф е всепризнат любител на теориите на конспирациите и майстор на медийните финтове, целящи да отклонят вниманието от собствените му проблеми. Хвърляйки обвинения срещу Левски и Лудогорец Атанас Узунов цели да се забрави срамния мач с Локомотив София, който „смърфовете“ трябваше задължително да спечелят, предвид заявените амбиции на Клуба. Да не забравяме бомбастичните изказвания след завръщането от Анталия, че Локо Пловдив са най-добрият отбор в момента и евроучастието им е „кърпа вързано“, а останалите отбори вече треперят от страх. Е, теория на конспирацията винаги е чудесен начин да си намериш оправдание пред Коко Динев и публиката за загубата на отбора.

Вместо да се извини на страхотната си публика Атанас Узунов хвърля оперетно оставки и захапва любимата си тема Лудогорец, забравяйки, че нашият отбор няма членове в ръководството нито на БФС, нито на Професионалната футболна лига.

Лудогорец е облагодетелстван от липсата на тъмно минало, което преследва други футболни шефове. Подкрепата ни идва не от БФС, а от трибуните на „Лудогорец Арена“.“