Стойчо Стоев: Бяхме бавни и мудни в началото

Снимка: Lap.bg
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че вижда умора във футболистите си и е много важно те да се възстановят за предстоящото домакинство на Динамо Загреб в Лига Европа.

„Резултатът е реален до голяма степен с оглед на показаното. Първото полувреме не съм доволен от играта ни. Бяхе доста бавни. През второто създадохме голови ситуации, вървеше по-бързо топката. Щом като не сме вкарали, значи равенството е заслужено.

Казах на футболистите, че играят много бавно, много мудно и така Ботев можеше да използва контраатаката си, това беше силната им страна. Те продължиха да играят по същия начин и е добре, че не им дадохме шансове да създадат чиста голова ситуация.

Жалко, че ние имахме ситуации, но не можахме да отбележим. Не искам да коментирам дали играем най-добрия футбол в България. Ние с Ботев имаме добри състезатели, но в „А” група има и други силни тимове

Най важното е да се възстановим добре за мача с Динамо Загреб, защото вече виждам умора в някои от състезателите. Трябва да изглеждаме на ниво в следващия двубой и дано да победим”, каза Стоев.

Още по темата