ЛУДОГОРЕЦ С ТРЕТА ПОРЕДНА ПОБЕДА В ЛИГА ЕВРОПА (ВИДЕО)

Снимка: ludogorec.net
Лудогорец победи Черноморец Одеса в Украйна с 1:0. Победния гол вкара Христо Златински от пряк свободен удар в 45-ата минута.

В 19-ата минута Антонов бе изведен отдясно, стреля ниско по диагонала и Владо Стоянов с пръсти избива покрай гредата.

В 31-ата минута Мисиджан уцели горната част на напречната греда. Седем минути по-късно Владислав Стоянов спаси отбора си от попадение, след като спаси удар от близка дистанция на Сантана. Така се стигна и до 45-ата минута. Тогава Златински препарира Безотосни с перфектно изпълнен пряк свободен удар.

В 48-ата минута Мисиджан регистрира удар само за статистиката. Домакините наложиха натиск, но той в тези моменти беше безрезултатен. Шест минути по-късно Кишада не успя да отбележи втори гол във вратата на Черноморец. Техничният му удар мина на сантиметри от рамката на вратата.

Владислав Стоянов се превърна в герой за българския тим като отразяваше удар след удар към вратата. Матос в последните минути можеше да донесе точка за домакините, но Барт изчисти.

В 56-ата минута Кайсара проби отдясно и достави за Кишада, той остави съперник на земята с финт, но техничният му удар към далечния ъгъл мина на сантиметри от гредата.

В 60-ата минута Джедже се освободи добре и стреля над гредата на Стоянов. Малко по-късно резервата Диденко с глава от шест метра пробва рефлекса на Стоянов, но българският вратар спаси. Прийомов също пробва мерника си в следващата атака, но и той беше неточен.

Пълно класиране на Група B
Статистика и подробности
СНИМКИ

Още по темата