Билетите за мача с Черноморец (Одеса) вече са в продажба

Снимка: Sportal.bg
Билетите за мача с Черноморец (Одеса) от група "Б" на Лига Европа на 7 ноември от 20,00 ч. на стадион "Васил Левски" ще бъдат пуснати в продажба в петък (1 ноември). Цените са, както следва:

Сектор "В" - 10 лева
Сектор "А" - 15 лева и 25 лева

В Разград билети може да бъдат закупени в магазин Оffice 1 Superstore на ул. "Св. Климент" 24 А, в магазин "Germanos" на бул. "България" 34 и на бензиностанция OMV на бул. "Странджа".

В София талони за мача с Черноморец ще се продават в офиса на Еventim на адрес: ул. "Граф Игнатиев" № 22, ет. 2, ап. 3 и в билетния център на НДК.

Феновете ще имат възможност да си закупуват билети и онлайн чрез сайта www.eventim.bg

В деня на мача - 7 ноември (четвъртък), ще работят и трите каси на стадион "Васил Левски" - на ул. "Гурко", до езерото "Арияна" и до метростанцията на бул. "Евлоги Георгиев".

ПФК "Лудогорец" съобщава на феновете, че за двубоя с Черноморец (Одеса) ще бъдат отворени следните входове на стадион "Васил Левски":

Сектор "А": №1, №2, №25 и №23 (за феновете на Черноморец)
Сектор "Б": №11 (само за децата от детско-юношеските школи в България)
Сектор "В": №12, №13, №14 и №15

ПФК "Лудогорец" и ръководството на стадион "Васил Левски" имат готовност да пуснат в продажба билети за сектори "Б" и "Г" на цена от 10 лева и да отворят още два входа (№16 и №10) при засилен интерес от страна на феновете.

Клубът напомня, че 20 процента от приходите от продадените билети за домакинските мачове на тима в Лига Европа ще бъдат дарени за ооборудване на клиниката по неонатология в МБАЛ "Надежда" в град София.

Пресслужба на ПФК Лудогорец

Още по темата