След разгрома над Славия с 4:0, Лудогорец вече е едноличен лидер в "А" група (ВИДЕО)

Снимка: Венко Венков
Отборът на Лудогорец тотално надигра и победи тима на Славия с категоричното 4:0 в среща от 16-ия кръг в "А" група, играна на "Лудогорец Арена".

Двубоят започна отлично за домакините, които откриха резултата в своя полза само четири минути, след като чуха съдийския сигнал за начало на мача. Още в 6-ата минута "орлите" удвоиха преднината си, след като Шоко центрира в наказателното поле на "белите", където отново бе Безяк, който с удар от воле отново бе безпощаден за 2:0.

В 14-ата минута домакините направиха преднината си класическа. Витиня асистира на Марселиньо, който с удар от точката за изпълнение на дузпа прати топката в мрежата зад Стефано Кунчев - 3:0.

През второто полувреме ситуацията на терена не се промени, като домакините продължаваха да атакуват и да създават положения пред вратата на гостите от София.

Марселиньо отне топката от Димо Атанасов, след което центрира в наказателното поле на Славия, където Даниел Абало засече топката с глава и я прати зад голлинията на "белите", оформяйки крайното 4:0.

Статистика и коментари
Временно класиране
Запис

Още по темата