Футболистите на Лудогорец получиха голяма щука

Снимки: Венко Венков
След вечерната тренировка в понеделник отборът на „Лудогорец“ се събра в ресторант „Сръбска скара“ на Соня Николова в Разград. Основният поводът за сбирката бе, че халфът Мишо Александров беше решил да почерпи съотборниците си за първа рожба.

В самото начало на сбирката разградският заклет рибар и върл фен на отбора Красен Георгиев връчи на капитана на Орлите Светослав Дяков и на ст.треньора Стойчо Стоев хваната ден преди това десеткилограмова щука – небивал досега рекорд, отбелязан на язовир „Пчелина“.



Така 47-годишният служител на „Амилум“ изпълни обещанието, дадено два дни по-рано пред „Екип 7“, да подари расовия екземпляр на лидера в родното първенство.

Хищникът, който тежи 9,980 кг и е с дължина 1,05 метра, до този момент май ще се окаже според статистика, че е най-голямата риба от този вид, хващана във водоем на България. Чудовището веднага събра погледите и предизвика овациите на футболистите, насядали пред дългата маса. Едно от детенцата в ресторанта пък се уплаши от огромната риба и се разплака.

Националният вратар Владо Стоянов успя лично да претегли щуката, поемайки я на ръце, след което увери, че ще се мята като риба на вратата утре, за да не пусне гол в мача срещу „Черноморец“.

Красен Георгиев пожела на играчите късмет и победа срещу отбора на Одеса. Голямата щука ще бъде хапната от шампионите след завръщането им от мача в София.

Екип 7