Стойчо Стоев: Умората вече ни мачка

Снимка: БГНЕС
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че е още рано да се мисли за зимната селекция, тъй като тимът му има работа за довършване. До края на годината на разградчани предстоят още 8 двубоя (6 за първенство и 2 за Лига Европа).

„Предполагам, че играчите вече са се успокоили след инцидента в Стара Загора. Забравено е. В отбора обаче се усеща умора. Психическата умора също те мачка. Това обаче е нормално, след като нонстоп сме в мачове и пътувания. Но вярвам, че ще изиграем оставащите мачове на ниво докрай. За купата продължихме напред, сега гоним първите места и на другите два фронта“, каза специалистът. За предстоящия в събота двубой със смърфовете в Разград той каза:

„Локомотив Пловдив е сериозен противник. Ние подхождаме с уважение към всеки съперник. Не можем да си позволим да подценим който и да е отбор. Може би никой не е очаквал, че Локо ще върви толкова добре този сезон, след като в началото имаха доста проблеми – смяна на собствеността, селекция в движение, нов треньор. Сглобиха добър отбор и трябва да внимаваме“, сподели Стоев.

„Рано е да коментирам темата селекция, както и това дали ще се разделим с някои играчи. Сезонът беше доста дълъг, имам изградено мнение за всеки от състезателите. Не може един или два мача в един момент да натежат за това дали даден играч ще остане, или ще бъде освободен“, завърши наставникът на зелените.

Вестник "Тема Спорт"