Домусчиев: Няма да дам играчи на ЦСКА, докато Стойчо е там

Снимка: Lap.bg
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри интересни подробности около отношенията между шампионите и ЦСКА. Босът на разградчани обяви, че треньорът на "червените" Стойчо Младенов е отказал на "зелените" да ползват стадион "Българска армия" преди мача с ПСВ Айндховен. "Под наем няма да дам на ЦСКА!

Това отново са някакви си техни пожелания и измислици. Да не говорим, че това няма как да стане, след като Стойчо Младенов ни отказа да ползваме "Армията" за резервен вариант за тренировки преди вача с ПСВ Айндховен. Той не ме учудва с неговите уникални виждания за футбола и вечните му мрънкания и конспирации. Добре, че бяха колегите от Левски, които за разлика от Стойчо проявиха професионализъм и ни казаха, че няма проблем да ползваме "Георги Аспарухов".

Влязоха ни в положението, за което им благодарим", каза собственикът на шампионите. В последните месеци Домусчиев не пропуска възможност да захапе Младенов, като нееднократно го обяви за мрънкалник. Напрежението между тях датира от мача за титлата между Лудогорец и ЦСКА през пролетта на 2012 година.

"7 дни спорт"