Стойчо Стоев: Не искаме да продължаваме случайно, а с добра игра

Снимка: LAP.bg
Ето какво сподели старши треньора на "орлите" Стойчо Стоев на официалната пресконференция ден преди мача с ПСВ.

"Предстои много сериозен двубой. Свикнахме с цикъла в Лига Европа, настроението е добро, надявам се да се представим на ниво,“ заяви Стоев на официалната си пресконференция. „За Дяков още не съм убеден, че е напълно готов. Ще видя след вечерната тренировка и ще решавам. Всички момчета са здрави.

"Ние след като ги победихме, те победиха Аякс. Не мога да коментирам за техните проблеми. Това не значи, че ПСВ ще излезе утре притеснен. Предполагам, че те ще искат да тръгнат нагоре от мача с нас. Но ние го очакваме и сме готови за този мач."

"Предишният мач беше ключов, една точка ни класира. Сега малко или много, въпреки сериозния противник, и че се стремим да сме първи в групата, но в никакъв случай напрежението не е същото. Целта е да затвърждаваме постигнатото, да играем добър футбол, а не след някакви случайности да побеждаваме. Не се притесняваме от каквито и да са противници. Не казвам, че винаги ще побеждаваме. Но искам да играем освободени."

"Ние сме техничен отбор, разчитаме на това, стремим се топката да върви бързо. Затова атмосферните условия сега дават предимство на друг тип футбол, който ние не обичаме, но трябва да се приспособим и да се стремим да побеждаваме,"

"Надявам се всичко да мине нормално. Каквато и неприязън да има от феновете на другите отбори, се надяваме да има подкрепа. Представянето на Лудогорец е представяне на български отбор в европейската футболна общност."

Утре от 22:05 Лудогорец се изправя срещу ПСВ (Айндховен).